Velkommen til

Håndbold i Odense står nu endnu stærkere sammen

IF Stjernen og DHG Håndbold har indgået en samarbejdsaftale med Talentcenter Odense, der skal sikre de bedste betingelser for unge håndboldspillere i og omkring Odense.

Det nye fælles projekt har fået navnet: Odense Håndbold Akademi, og ambitionen er klar – vil vil tilbyde de bedste udviklingsbetingelser for ambitiøse og dygtige håndboldspilere samt et godt og attraktivt miljø for byens breddespillere.

Det er med stor glæde, at Talentcenteret i Odense kan byde IF Stjernen velkommen tilbage i samarbejdet om udviklingen af de bedste håndboldspillere i Odense.

IF Stjernen har i mange år været garant for et stærkt ungdomsarbejde og mange dygtige seniorhold, og det er derfor med stor fornøjelse og stolthed, at vi nu kan præsentere det nye samarbejde mellem IF Stjernen, DHG Håndbold, Håndboldens Talentcenter Odense, Odense Håndbold og HC Odense, der kommer til at bære navnet Odense Håndbold Akademi.

Centralt for det nye holdfællesskab er, at alle U17- og U19-hold i de samarbejdende klubber, både piger og drenge, og elite såvel som bredde, samles på det nye Odense Håndbold Akademi.

Her ønsker vi at tage et fælles ansvar for både at udvikle elitespillere, men også at fastholde flere ungdomsspillere i vores sport.

Drengene kaldes fortsat HC Odense og pigerne Odense Håndbold, ligesom det tætte samarbejde med de professionelle overbygninger, HC Odense på drengesiden og Odense Håndbold på pigesiden, fastholdes som vi kender det i dag. Med etableringen af efterskolen Sport Academy Denmark og den fortsatte udvikling af Odense Elite College er fundamentet lagt til en styrkelse af elitedelen på både U17 og U19, og vi ser frem til at kunne styrke dette samarbejde yderligere med det nye Odense Håndbold Akademi.

Afslutningsvist vil Odense Håndbold Akademi have fokus på at styrke overgangen fra U19 til seniorhåndbolden ved bl.a. at etablere fælles træninger og mulighed for at spille både U19 og på seniorhold.

Ambitionen er klar – vi vil tilbyde et fantastisk håndboldmiljø med de bedste udviklingsbetingelser for ambitiøse og dygtige håndboldspillere, såvel som for breddespilleren, der bare elsker at spille håndbold. Vi er utrolig glade og stolte over, at vi, med dette nye holdfællesskab, er lykkedes med at samle så mange gode kræfter i byen, der skal være med til at løfte håndbolden i Odense.

Bestyrelse, sportsudvalg og trænere i Odense Håndbold Akademi

Bestyrelse:

Følg Odense Håndbold Akademi på:

Facebook
Instagram  
IF Stjernen
#oha

Sportsudvalg: Piger

U17 Piger
Hold 1:

Fysisk træning: ADG Fysioterapi.
Skadesbehandling: Dinlæge.nu og ADG Fysioterapi.

Hold 2-3:

U19 Piger
Hold 1:

Fysisk træning: ADG Fysioterapi.
Skadesbehandling: Dinlæge.nu og ADG Fysioterapi.

Hold 2 og 3:

Sportsudvalg: Drenge

U17 Drenge
Hold 1:

Hold 2-3:

Fysisk træning: Stefan Moss.
Skadesbehandling: Dinlæge.nu og ADG Fysioterapi.

U19 Drenge
Hold 1-2:

Fysisk træning: Stefan Moss.
Skadesbehandling: Dinlæge.nu og ADG Fysioterapi.

Følg Odense Håndbold Akademi
FacebookInstagram #oha 
og IF Stjernen

Mailingliste – piger:
malmbergcarsten@gmail.com; mskarnvad@hotmail.com; michaelsteenholdt@godmail.dk; lars_sune_100@hotmail.com; fynboreeh@hotmail.com; jasvensson1998@gmail.com; marped91@gmail.com; jensringsmose@gmail.com; larsbonne@hotmail.com; morten.isl90@gmail.com

Mailingliste – drenge:
Mathiasbarsoes@gmail.com; m.bojden@gmail.com; mk@prowork.one; Jeppe-LN@hotmail.com; Madsravn@live.com; renehjortebjerg@hotmail.com; rasmussenthomas@icloud.com; danielludo_@hotmail.com; rasmussenthomas@icloud.com; danielludonielsen@gmail.com

Mailingliste – piger og drenge:
malmbergcarsten@gmail.com; mskarnvad@hotmail.com; michaelsteenholdt@godmail.dk; lars_sune_100@hotmail.com; fynboreeh@hotmail.com; jasvensson1998@gmail.com; marped91@gmail.com; jensringsmose@gmail.com; larsbonne@hotmail.com; morten.isl90@gmail.com; Mathiasbarsoes@gmail.com; m.bojden@gmail.com; mk@prowork.one; Jeppe-LN@hotmail.com; Madsravn@live.com; renehjortebjerg@hotmail.com; rasmussenthomas@icloud.com; danielludo_@hotmail.com; rasmussenthomas@icloud.com; danielludonielsen@gmail.com